Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ 2014
Επιστολή για το ΚΥΣΔΕ‏, του Δημήτρη Πεππέ
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για τα υπηρεσιακά συμβούλια διεξάγονται σε μια πολύ κρίσιμη χρονική στιγμή: κατάργηση δεκάδων ειδικοτήτων στην επαγγελματική εκπαίδευση, εκατοντάδες συνάδελφοι στη μέγγενη της διαθεσιμότητας, άμεση απειλή απολύσεων, μια «αξιολόγηση» ισοπεδωτική και τιμωρητική που εφευρέθηκε για να μας καθηλώσει βαθμολογικά και μισθολογικά. Στα παραπάνω προσθέτουμε την προσπάθεια εκφοβισμού με το νέο πειθαρχικό δίκαιο, την παρακώλυση άσκησης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος και τον ανάλγητο δραστικό περιορισμό της δυνατότητας αποσπάσεων.
Στην ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και του μηδενισμού των αξιών που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, εμείς ως ΔΑΚΕ Καθηγητών, αντιτάσσουμε τις ιδέες μας για μια παιδεία ανθρωποκεντρική, βασισμένη στις αξίες του ελληνικού πολιτισμού, με εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, δημιουργικούς και ελεύθερους.
Απαιτούμε πλήρη σεβασμό και αναβάθμιση του λειτουργήματός μας. Αντιστεκόμαστε στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές επιλογές στην εκπαίδευση. Αγωνιζόμαστε για το σύνολο των εκπαιδευτικών ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις
Συνάδελφοι
Στις εκλογές του Νοεμβρίου, μαζί με συναγωνιστές και συναγωνίστριες από όλη την Ελλάδα,  θέτω υποψηφιότητα για το ΚΥΣΔΕ. Με την ενεργή συμμετοχή σας , σας καλώ να ενισχύσετε τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην αλλοτρίωση και την ισοπέδωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Πεππές Δημήτρης
υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ

Πεππές Δημήτρης
Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ
πρώην Πρόεδρος της ΟΛΜΕ
τηλ.6948238722   peppesdim@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου