Powered By Blogger

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία με τον Κ. Κουκοδήμο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Αναπάντεχη για μένα η παραίτηση. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία, αντίθετα ήταν εξαιρετική στα θέματα σχολικού αθλητισμού.
Τη δήλωση αυτή έκανε  σήμερα   ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την παραίτηση του Κ. Κουκοδήμου από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.
Από το Γραφείο του υπουργού Παιδείας μας ενημέρωσαν ότι:
Α.Οι σχέσεις  του κ. Λοβέρδου με τον κ. Κουκοδήμο ήταν και είναι άριστες.
Β. Μάλιστα ο κ. Κουκοδήμος, στις 4 το απόγευμα θα είναι στο υπουργείο για να συμμετάσχει στη σύσκεψη για το Κοινωνικό Σχολείο.
Γ.Οι φήμες ότι η παραίτηση έχει σχέση με αρμοδιότητες στο νέο Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης δεν αληθεύουν, δεδομένου ότι ο Α. Λοβέρδος μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει αρμοδιότητες στον κ. Τσιρώνη.
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: Προσωπικοί και οικογενειακοί οι λόγοι της παραίτησης
Επίσης ο κ. Κουκοδήμος δήλωσε τα εξής:
«Για καθαρά προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρω και στην ανακοίνωσή μου, πήγα σήμερα το πρωί και υπέβαλα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει καμία σκιά ή πρόβλημα ή ρήξη στη σχέση μου με τον Ανδρέα Λοβέρδο ή τον Αλέκο Δερμεντζόπουλο. Είναι καθαρά – και θέλω να το σεβαστείτε αυτό – προσωπικοί και οικογενειακοί οι λόγοι. Αρμοδιότητες έχουν βγει και έχουν μοιραστεί εδώ και καιρό από τον υπουργό και μάλιστα απλόχερα και δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας. Απεναντίας, τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και μέσα σε τρεις μήνες πετύχαμε πολλά πράγματα. Απλώς έχω κάποιες υποχρεώσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου