Powered By Blogger

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΠΟΛΗ' ! ...


Νέο παραλήρημα Πάγκαλου από την Πόλη για εργατικούς Τούρκους και τεμπέληδες Έλληνες

      Την Κων/πολη επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος , ο οποίος με τις δηλώσεις του στη Hürriyet  χάιδεψε τα αυτιά των Τούρκων , υποτίμησε την Ελλάδα και χαρακτήρισε τους Έλληνες ως τεμπέληδες! 
        Ο Πάγκαλος μιλώντας στην εφημερίδα στη Hürri
yet   τόνισε, " οικονομικά και πολιτικά βλέπω την Τουρκία ισχυρή. Οι άνθρωποι έχουν επιτυχίες γι` αυτό είναι χαρούμενοι και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Όταν οι Τούρκοι δούλευαν εμείς τεμπελιάζαμε. Τώρα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού".
       Γι' αυτό και η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο " ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας!"

        Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε στη Hürri
yet  ότι το θέμα της αγοράς και της πώλησης ακινήτων από τους Έλληνες υπηκόους έχει επιλυθεί αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη η Θεολογική Σχολή της Χάλκης και ούτε ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ίμβρου με τη Λήμνο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !

       Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποτίμησε και το ελληνικό τραπεζικό σύστημα καθώς δήλωσε " μετά την αγορά της Finansbank κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν. Αλλά σήμερα η Finansbak είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις.           Οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες, αν πάρουν ως παράδειγμα τις τούρκικες, θα συμμαζευτούν"!
       Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε επίσης ότι δεν βλέπει καμία διαφορά στους χαρακτήρες των Ελλήνων και των Τούρκων αλλά ούτε και στην εμφάνισή τους. " Για παράδειγμα σήμερα επισκέφθηκα το Πατριαρχείο. Εκεί είδα κάποιους νέους. Νόμισα ότι είναι Έλληνες και άρχισα να τους μιλώ στα ελληνικά και είδα ότι δεν με κατάλαβαν. Μετά που είπαν ότι είναι Τούρκοι που ήρθαν να ξεναγηθούν στο Πατριαρχείο."
      Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής του επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ του Σαββάτου , παρέστη σε δεξίωση προς τιμήν του στην αίθουσα του Ναού Αγίας Τριάδος Ταξίμ, που διοργάνωσε το νεοσύστατο συντονιστικό όργανο της Ομογένειας "Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων".
   Το πρωί της Κυριακής ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκκλησιάσθηκε οικογενειακώς στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων. Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου