Powered By Blogger

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ. 

Αυτό είναι το σοσιαλιστικό δημιούργημα (κράτος του Γιωργάκη) ;
Άρχισαν τα όργανα: Οδεύουμε ολοταχώς προς ανεξέλεγκτες καταστάσεις κοινωνικών αναστατώσεων με απεργούντα τα ΜΜΕ της διαπλοκής....
Οι γιατροί του νοσοκομείου της Νίκαιας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Τοπική Επιτροπή ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας
Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα. 
Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.
Οι περισσότεροι με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα. Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του. 
Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πάνω από 8 τραυματίες από χτυπήματα των ΜΑΤ ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές. Κάποιοι διαδηλωτές τραυματίες από τις βίαιες επιθέσεις των ΜΑΤ νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα.
Οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν στο ύψος Πανεπιστημίου και Αμερικής και σποραδικά συνεχίστηκαν στα Προπύλαια και στα Εξάρχεια.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ















ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου