Powered By Blogger

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε.







e-mail  :     dakedchal@yahoo.gr
blog     :    dakedechal.blogspot.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

       Η Τοπική Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. Ν. Χαλκιδικής εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε. στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χαλκιδικής για τη συνδικαλιστική περίοδο 2011-2012.
         Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών απέδειξε πως ένα μεγάλο μέρος του εκπαιδευτικού κόσμου εξακολουθεί να εμπιστεύεται τα στελέχη της Δ.Α.Κ.Ε. που με υπευθυνότητα και ρεαλισμό αγωνίζονται για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εκπαιδευτικών.
       Μέσα από ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο, συνεργασία και ήπιους τόνους που δεν προσβάλουν τον εκπαιδευτικό μας χώρο αλλά και δεν χαρίζουν τίποτα, η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.  Ν. Χαλκιδικής και οι τρεις νεοεκλεγέντες στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Χαλκιδικής (Μάντσιος Βασίλης – Απλακίδης Κώστας και Γιοβανέκος Τριαντάφυλλος) υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να μάχονται και να διεκδικούν χωρίς αγκυλώσεις και κομματικές δεσμεύσεις ό,τι προωθεί και συμφέρει τον εκπαιδευτικό και την εκπαίδευση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε.  Ν.  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ψήφισαν  :   569
Έγκυρα    :    521
Λευκά   36
Άκυρα   12
Έλαβαν

Σύνολο
%
ΕΔΡΕΣ
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
265
50,86
4
ΔΑΚΕ
203
38,97
3
ΠΑΣΚ
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ
-
-
ΕΣΑΚ – Δ.Ε.Ε.
53
10,17
-
ΛΕΥΚΑ
36


Από τη παράταξη της  Δ.Α.Κ.Ε.  Καθηγητών Δ.Ε  εκλέγονται   οι Μάντσιος Βασίλειος, Απλακίδης Κωνσταντίνος  και Γιοβανέκος Τριαντάφυλλος  και από την Ανασυγκρότηση οι Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος,  Λέκκας Παναγιώτης,  Στίνη Ιωάννα και Ληστής Σωτήριος.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ν. Χαλκιδικής
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           Αποστολάκης Κ.                                             Γιοβανέκος Τρ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου