Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ALCO


Τεράστια διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Οκτακομματική Βουλή βλέπει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για τον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα. Παράλληλα καταγράφεται μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.
























Οκτώ κόμματα θα συμμετείχαν στη Βουλή αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση της ALCO για το Contra Channel.
Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα προβάδισμα της τάξης των 13 μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ, με ποσοστό 30%, το ΠΑΣΟΚ στο 17% το ΚΚΕ στο 12%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 9,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8%, ο ΛΑΟΣ 7%, οι Οικολόγοι 4% και η Δημοκρατική Συμμαχία 3%.
Διαφοροποιημένες είναι οι γνώμες των πολιτών για τους πολιτικούς αρχηγούς.
Τις περισσότερες θετικές έχει ο ο Φώτης Κουβέλης με 35% θετικές και 56% αρνητικές γνώμες και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 26% θετικές και 66% αρνητικές γνώμες, μετά έρχεται ο Α. Τσίπρας, η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στην χειρότερη μοίρα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 11% θετικές και 86% αρνητικές γνώμες.
Στην ερώτηση για την αξιολόγηση της στάσης του Αντώνη σαμαρά για τη στήριξη της κυβέρνησης Ππαπαδήμου, οι απόψεις είναι ακριβώς μοιρασμένες με το 41% να θεωρεί ότι ουσιαστικά προσυπέγραψε το μνημόνιο και ακύρωσε τις θέσεις της ΝΔ και το άλλο 41% να θεωρεί ότι λειτούργησε υπεύθυνα για την έκτη δόση και την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου