Powered By Blogger

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΝ. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


Δ. Ψωμιάδης: "Η Χαλκιδική είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Κ. Μακεδονίας"


Σχετικά με απαξιωτική δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη για τη Χαλκιδική, ο   Διον. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Προφανώς είναι ατυχής η έκφραση. Έχουν δίκιο οι Χαλκιδικιώτες να διαμαρτύρονται. Ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος. Η Θεσσαλονίκη έχει τη δική της τεράστια αξία, όπως και η Χαλκιδική τη δικιά της.
 
Εάν βρισκόταν σε μια σοβαρή Πολιτεία, θα διέθετε σύγχρονες υποδομές και θα ήταν νούμερο 1 προορισμός διεθνώς. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έπεσε θύμα, όπως και ολόκληρη η Περιφέρεια, συγκεντρωτισμού του αθηναϊκού κατεστημένου και της απουσίας σοβαρής πολιτικής για τον τουρισμό. Αλλά και πάλι, η Χαλκιδική είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός εντός Ελλάδας, μετά την Αθήνα. 
Και οι επισκέπτες από το εξωτερικό προτιμούν τη Χαλκιδική όταν επισκέπτονται τη Βόρεια Ελλάδα. Όσο για εμάς τους Θεσσαλονικείς, η Χαλκιδική είναι κυριολεκτικά το δεύτερο σπίτι μας, την αγαπάμε και την πονάμε όσο και την πόλη μας. 
Εμείς, ως Περιφέρεια, δίνουμε αγώνα για την τουριστική ανάπτυξη όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. Στον αγώνα αυτό, η Χαλκιδική είναι ο καλύτερος πρεσβευτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου