Powered By Blogger

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Συμβάσεις Επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών Σχολ. Έτους 2013-2014
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Για  την χρηματοδότηση των Σχολικών Επιτροπών, οι οποίες θα καταβάλλουν τις αμοιβές των καθαριστών/καθαριστριών ή  συνεργείων καθαρισμού στα σχολεία Α/βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, που δεν καλύπτονται από το προσωπικό καθαριότητας που υπηρετεί σε οργανικές θέσεις (ΙΔΑΧ), το Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης επισημαίνει τα εξής::
1.Μετά την επεξεργασία των απαιτούμενων στοιχειών που υποβλήθηκαν και την διασταύρωση με συμπληρωματικά στοιχεία, γίνεται γνωστό ότι  έχουν καταρτιστεί οι Συμβάσεις χρηματοδότησης, μεταξύ Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας)και των αντίστοιχων Σχολικών Επιτροπών, οι  οποίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.inedivim.gr/sxolikesepitropes/.
2.Με την ολοκλήρωση ελέγχου των στοιχείων κάθε Σχολικής Επιτροπής στην παραπάνω ιστοσελίδα θα αναρτάται και η αντίστοιχη σύμβαση. 
3.Στις συμβάσεις χρηματοδότησης των Σχολικών Επιτροπών, περιλαμβάνονται οι αμοιβές των καθαριστριών, όπως ορίζονται στην με αρ. 2/18254/0022/3-4-2008(ΦΕΚ 672/17-4-2008 Β΄) Κοινή Υπουργική Απόφαση   υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών & Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, για τις αίθουσες κλασικού και για τις αίθουσες ολοημέρου, καθώς και οι αντίστοιχες ασφαλιστικές- εργοδοτικές εισφορές, για το σύνολο των σχολείων της ευθύνης τους,που δεν καλύπτονται από το προσωπικό καθαριότητας που υπηρετεί σε οργανικές θέσεις (ΙΔΑΧ).
 Το συνολικό ποσό θα καταβληθεί σύμφωνα με την ροή χρηματοδότησης από το Υπουργείο, με απευθείας πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό   της κάθε Σχολικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται στην Σύμβαση
Επισημαίνεται ότι η διαδικασία εκτύπωσης της Σύμβασης θα γίνει αποκλειστικά από τις Σχολικές Επιτροπές.
Τηλέφωνo  Επικοινωνίας  213 131 4671
e-mail: sxolikesepitropes@inedivim.gr
Ιστοσελίδα:http://www.inedivim.gr/sxolikesepitropes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου