Powered By Blogger

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Ο Γραμματέας της Ν.Δ. Α.Παπαμιμίκος στη Χαλκιδική
Τη Χαλκιδική επισκέφθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος και ουσιαστικά άναψε το πράσινο φως για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, καθώς έδωσε κατευθυντήριες γραμμές για το πως θα πορευθεί το κόμμα.Ο κ.Παπαμιμίκος είχε ευρεία σύσκεψη με αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΔ στο νομό στα γραφεία της ΝΟΔΕ και ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δε θα δώσει χρίσματα σε δήμους και περιφέρειες, αλλά θα αφήσει τις κοινωνίες να αναδείξουν μόνες τους τις υποψηφιότητες και στη συνέχεια θα σταθεί στο πλευρό όσων διατυπώσουν μία σύγχρονη πρόταση για την αυτοδιοίκηση και τον άνθρωπο.


 











 


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, ο προεδρεύων της ΝΟΔΕ, Στέλιος Βαλιάνος, ο περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος, ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος και άλλα στελέχη του κόμματος.
Ο κ.Παπαμιμίκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  η ΝΔ σ΄αυτές τις εκλογές θέλει υποψηφίους, οι οποίοι θα έχουν χαρακτηριστικά πετυχημένου και κοινωνικά και επαγγελματικά ανθρώπου. Η ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό όσων έχουν καθαρά αυτοδιοικητική ατζέντα και μπορούν  να απαντήσουν στα προβλήματα των δημοτών.
O Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας είχε νωρίτερα συνάντηση Μητροπολίτη Κασσανδρείας, ενώ συζήτησε εκτενώς θέματα τουριστικής ανάπτυξης με τα μέλη της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος ανέφερε: «Καλωσόρισα το γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στον Πολύγυρο. Μιλήσαμε για το μεγάλο στοίχημα της μετεξέλιξης της ΝΔ σε σύγχρονο πολιτικό οργανισμό και για τις δράσεις που σχεδιάζουμε μαζί με τις νέες δημοτικές επιτροπές για να προσεγγίσουμε και να εμπνεύσουμε ξανά τους πολίτες. Διαβεβαίωσα το φίλο, Ανδρέα Παπαμιμίκο ότι όλος ο κομματικός μηχανισμός του νομού θα εργαστεί σκληρά ενόψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου και του μετέφερα την αισιοδοξία μας ότι ο λαός της Χαλκιδικής θα δείξει και αυτή τη φορά την προτίμηση του και την εμπιστοσύνη του στη Νέα Δημοκρατία».
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου