Powered By Blogger

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε σαν άλλοτε …

Η αγωγή του ΔΝΤ φτωχοποιεί και ερημώνει «γιατρέ», Ντομινίκ Στρος-Καν!

Εφιαλτικές μνήμες ξύπνησε η προτροπή του Ντ. Στρος-Καν (γεν. διευθυντή του Δ.Ν.Τ.) : «Μη μάχεστε εναντίον του γιατρού, ο γιατρός μπορεί καμιά φορά να δίνει δυσάρεστη φαρμακευτική αγωγή...».

 Ως γιατρός της Ελλάδας ήρθε στην χώρα μας ο πρωθυπουργός Στρος Καν. Αν και  είναι λάθος να τον λέμε, μάλλον,  πρωθυπουργό. Έγινε από μόνος του, με την ανοχή βέβαια κάτι δημόσιων υπαλλήλων όπως ο Γιωργάκης, πρωθυπουργός. Όπως από μόνος του, με την ανοχή άλλων δημοσίων υπαλλήλων, είχε γίνει πρωθυπουργός ένας άλλος γιατρός. Που είχε μανία με τους γύψους.

Πάνε πάνω από 40 χρόνια, από την παροιμιώδη αποστροφή ενός άλλου, δυνάστη (…«γιατρός» κι αυτός), του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου: «Μην ξεχνάτε όμως, κύριοι, ότι ευρισκόμεθα προ ενός ασθενούς, τον οποίον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης, και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως διά της ναρκώσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει πιθανότης αντί της εγχειρήσεως να του χαρίσει την αποκατάστασιν της υγείας, να τον οδηγήση εις θάνατον». 
Η φαρμακευτική αγωγή του Δ.Ν.Τ., δεν θεραπεύει «γιατρέ», Ντ. Στρος-Καν. Φτωχοποιεί και ερημώνει!
Παρά τα φληναφήματα περί ανάπτυξης, η στόχευση είναι ξεκάθαρη και ο Ντομινίκ Στρος - Καν τη διατύπωσε με τεχνοκρατική σαφήνεια: όλοι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι Έλληνες θα φτωχύνουν για να γίνουμε «ανταγωνιστικοί»!

1 σχόλιο:

  1. Ως γιατρός της Ελλάδας ήρθε στην χώρα μας ο πρωθυπουργός Στρος Καν. Αν και είναι λάθος να τον λέμε, μάλλον, πρωθυπουργό. Έγινε από μόνος του, με την ανοχή βέβαια κάτι δημόσιων υπαλλήλων όπως ο Γιωργάκης, πρωθυπουργός. Όπως από μόνος του, με την ανοχή άλλων δημοσίων υπαλλήλων, είχε γίνει πρωθυπουργός ένας άλλος γιατρός. Που είχε μανία με τους γύψους


    καλο ειναι να γραφουμε και την πηγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή