Powered By Blogger

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012



Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Πλατεία Ειρηναίου
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ                              Πολύγυρος, 19 Μαρτίου 2012
Τηλ.: 23710 22772



Φαξ: 23710 23862
E-mail: node-chalkidikis@nd.gr

      Ιδιαίτερα θερμή υπήρξε η υποδοχή που επεφύλαξαν τα στελέχη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, στον πρώην Υπουργό Παιδείας - Βουλευτή Ροδόπης και Γραμματέα Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Γαλάτιστα, στην Παλαιόχωρα, στο Στανό, στην Αρναία, στα Βραστά και τέλος στον Πολύγυρο, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Μαρτίου.
   Κατά την επίσκεψη του ο πρώην Υπουργός είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει, σε ανοιχτές συναντήσεις με τους κατοίκους των ως άνω Κοινοτήτων και με παραγωγικούς φορείς του τόπου.
     Παράλληλα παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής, ενώ σε ανοιχτή του ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Χαλκιδικής ανέλυσε την πολιτική κατάσταση, τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας και το επείγον διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών.


                                                                         Από το Γραφείο Τύπου

      Με το σύνθημα θα πούμε στους πολίτες την αλήθεια", ο βουλευτής Ροδόπης και υπεύθυνος προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης ζήτησε απο στελέχη της ΝΔ και πολίτες να συσπειρωθούν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να αναδειχθεί την επομένη των εκλογών μία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
     "Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά ισχυρή κυβέρνηση και σωτηρία ή ακυβερνησία" επισήμανε ο κ. Στυλιανιδης. Ο πρώην υπουργός, επισκέφθηκε τη Γαλάτιστα, την Παλαιόχωρα, το Στανό, την Αρναία, τα Βράσταμα και τον Πολύγυρο και αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ και τις οριζόντιες πολιτικές που προβλέπει για το σύνολο των κοινωνικών ομάδων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου