Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ


Σαμαράς: Η γεωργία πυλώνας ανάπτυξης 


και εξόδου από την κρίση


Η ανάπτυξη της γεωργίας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πυλώνα για την ανάκαμψη της οικονομίας και για την έξοδο από την τεράστια κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας παράλληλα εθνική υπόθεση την αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου και τη στήριξη της κτηνοτροφίας. 
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς σε συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του με εκπροσώπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων από όλη την Ελλάδα, δεσμεύτηκε για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα για τις περικοπές της εξισωτικής αποζημίωσης.
Χρειαζόμαστε κίνητρα για την απασχόληση στην κτηνοτροφία και όχι για την περικοπή της εξισωτικής αποζημίωσης, είπε, προσθέτοντας ότι η ΝΔ έχει ήδη κάνει τις σχετικές μελέτες για να βρεθεί ένα ισοδύναμο αποτέλεσμα γι' αυτή την εξισωτική.
Αυτά είναι 60 εκατομμύρια ευρώ μόνο. Και πιστεύουμε ότι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, από την πρότασή μας για την επιπλέον φορολόγηση των κερδών των ηλεκτρονικών παιγνίων. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε ως Έλληνες στους κτηνοτρόφους, χωρίς την παρουσία των οποίων δε θα υπάρχει αναζωογόνηση στην ελληνική ύπαιθρο, με τεράστιο κόστος για όλη την πατρίδα μας, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου