Powered By Blogger

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ...
Κάθε μήνα βυθίζει στο σκοτάδι 30.000 οικογένειες!!! 


Κοινωνικό σοκ προκαλούν τα στοιχεία , που διαβιβάστηκαν στη Βουλή.
Η ανάλγητη διοίκηση της ΔΕΗ προβαίνει πανελλαδικά κάθε μήνα σε 30.000 διακοπές ρεύματος λόγω οφειλών, παραβλέποντας τις συνθήκες οικονομικού ολοκαυτώματος που ζει ο ελληνικός λαός.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν μετά από ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Βασίλη Οικονόμου ο οποίος απηύθυνε έκκληση για άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε όλες τις περιπτώσεις κατοικιών με κοινωνικά κριτήρια.
«Σε αυτές τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες πρέπει άμεσα να επανεξεταστεί η πρόθεση αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ και η πρόθεση αναπροσαρμογής των τελών υπέρ των Δήμων και να εξεταστεί κάθε δυνατότητα μείωσης των συγκεκριμένων επιβαρύνσεων», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.
«Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν κόβει ούτε ένα ευρώ από τις χρηματοδοτήσεις βουλευτών και κομμάτων, κόβει όμως το ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες άπορους συμπατριώτες μας» επισημαίνει η Χρυσή Αυγή.
Για έγκλημα με ευθύνη της κυβέρνησης μιλά το ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας απάνθρωπη τη στάση της ΔΕΗ.
Ζητεί να σταματήσει αμέσως «η απάνθρωπη στάση της ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα σε χιλιάδες οικογένειες ανέργων, χαμηλοσυνταξιούχων, χαμηλόμισθων» και την επανασύνδεση -χωρίς όρους και προϋποθέσεις- του ρεύματος «σε κάθε λαϊκή οικογένεια που δεν έχει να πληρώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου