Powered By Blogger

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 
ΤΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Τις προοπτικές, που διανοίγονται την επομένη των εκλογών 2012, συζήτησε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε σήμερα στη Συγγρού υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος συμφώνησε με τη γραμμή του προέδρου και με τους όρους που έχει θέσει για στήριξη κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, με την εκτίμηση ότι έτσι θα αποκαλυφθεί η ένδεια του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να πάρει πίσω τις ακρότητες περί υπογραφών. Ανέφερε, ακόμη, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση με τους Ευρωπαίους εταίρους και συμφώνησε με την πρόταση για πανστρατιά της κεντροδεξιάς.
Ο έτερος αντιπρόεδρος του κόμματος Σταύρος Δήμας ανέλυσε τις πέντε προτάσεις του κ. Τσίπρα, καταλήγοντας στο ότι αυτά που λέει είναι ανέφικτα, ενώ σε άλλα θέματα, όπως οι συντάξεις, η πρόταση της ΝΔ για αποκατάσταση των χαμηλότερων συντάξεων είναι πιο προωθημένη.
Ο Βύρων Πολύδωρας ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη ένα σχέδιο «αραβικής άνοιξης», που έχει ξεκινήσει από το 2008. Πρόσθεσε ότι αυτό το σχέδιο είναι που υλοποιεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι σε αυτό αναφερόταν τότε, όταν είχε μιλήσει για «ασύμμετρες απειλές». 
Υποστήριξε, ακόμη, ότι το διακύβευμα δεν είναι «μνημόνιο ή αντιμνημόνιο» αλλά η ευρωπαϊκή τάξη της χώρας και, δυστυχώς, ο αστικός κόσμος δεν το έχει αντιληφθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ.κ. Πολύδωρας, Κουμουτσάκος και Πανοζάχος επισήμαναν ότι η διεύρυνση σε πρόσωπα που δεν έχουν κοινωνικό εκτόπισμα και αντιστοιχίες, δεν έχει να προσφέρει τίποτε, πέρα από μια εικόνα που κανείς δεν ξέρει πόσο θα αντέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου