Powered By Blogger

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Απανωτές καταγγελίες - προσφυγές για την ακύρωση ερωτήματος Γ4 της Φυσικής Κατεύθυνσης 

Να δώσει ΤΩΡΑ η Υπουργός δίκαιη λύση!














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: alfavta.gr, 26/5/2012
alfavita.gr: Διπλά απαράδεκτη η στάση της Κ.Ε. Εξετάσεων. Δεν έκανε μόνο λάθος με το Γ4, αλλά τόλμησε να βγάλει οδηγία με την οποία ακυρώνει το θέμα καταδικάζοντας εκατοντάδες υποψήφιους που απάντησαν σωστά.
Είναι δίκαιη η απαίτηση υποψηφίων και γονέων να μετρήσει η βαθμολογία σε όσους απάντησαν σωστά. Επίσης είναι δίκαιη η απαίτηση να μεταφερθεί η βαθμολογία του Γ4, για τους υποψήφιους που δεν απάντησαν στο θέμα, στα υπόλοιπα θέματα.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΓΟΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2012

Εμείς οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στο μάθημα της Φυσικής των Πανελληνίων Εξετάσεων 2012 δηλώνουμε τα ακόλουθα:
Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δίνονται σε εξετάσεις τέτοιου επιπέδου ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καθησυχάζονται οι εντυπώσεις με ένα ΑΠΛΟ «συγγνώμη-λάθος, δε λαμβάνεται υπ’όψη».

Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να εμπαίζεται και να διαρρηγνύεται η ευαίσθητη ψυχολογία των παιδιών στο πρώτο σοβαρό σκαλοπάτι της ζωής τους.
Πιστεύουμε ότι το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο από την απλή ακύρωση του τελευταίου ερωτήματος, καθώς κάθε παιδί αντιμετώπισε το γραπτό του διαφορετικά. Πολλά παιδιά έχασαν σημαντικό χρόνο προσπαθώντας να λύσουν το συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα την έλλειψη χρόνου ολοκλήρωσης και ελέγχου των υπολοίπων θεμάτων, επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΩΝ.

Δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε μέσο διεκδίκησης του δίκιου των παιδιών μας και θα διεκδικήσουμε την τιμωρία των υπευθύνων. Είναι πια καιρός να αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει και να μη λογοδοτεί το θύμα αντί του θύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου