Powered By Blogger

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012


Παρέδωσε τη διερευνητική εντολή ο Α. Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στον κ. Παπούλια ότι: «Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα και περιθώριο για τον σχηματισμό προγραμματικής κυβέρνησης συμβατής με τη λαϊκή ετυμηγορία. Βρήκαμε ευρεία στήριξη στους κοινωνικούς φορείς, αλλά ελάχιστη στις κοινοβουλευτικές δυνάμεις».
Από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τη λύπη του που «σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν βρίσκεται λύση, συμβατή -όπως λέτε- με τις επιλογές, τους πόθους και το μέλλον του ελληνικού λαού».
Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι ο ίδιος εξάντλησε κάθε περιθώριο για το σχηματισμό κυβέρνησης, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι αυτό που πραγματικά επιδιώκουν είναι να βρουν έναν «αριστερό Καρατζαφέρη» ώστε να «συνεχιστεί η λαίλαπα του μνημονίου».
“Εμείς δεν πρόκειται να προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδωσε σημαντική μερίδα του Ελληνικού λαού για να πάρουμε τρία υπουργεία. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση που θέλει ο λαός. Μια κυβέρνηση με εντολή να ματαιωθούν τα μετρά που ματώνουν τον λαό εδώ και καιρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου