Powered By Blogger

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2012

"Αριστοτέλεια 2012" : Συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά


--Συναυλία ελληνικής μουσικής με τον Μανώλη Μητσιά, την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012, ώρα 21:15, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.

-- Συμμετέχει η ορχήστρα έντεχνης μουσικής Χαλκιδικής και η Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας.
-- 23-24 Ιουλίου, διήμερο εργαστήρι για την έντεχνη ελληνική μουσική, με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας.
Μια από τις κορυφαίες στιγμές των φετινών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΩΝ αναμένεται να αποτελέσει η συναυλία ελληνικής μουσικής με έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους ερμηνευτές, τον Χαλκιδικιώτη Μανώλη Μητσιά, την Τρίτη 24 Ιουλίου, ώρα 21:15, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.


Η σπάνια φωνή του Μανώλη Μητσιά, με την οποία συνυπογράφει τα τραγούδια που ερμηνεύει, θα ταξιδέψει το κοινό σε μουσικές διαδρομές του χθες και του σήμερα.

Οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια αξέχαστη μουσική βραδιά και να απολαύσουν μια ευχάριστη μελωδική περιπλάνηση από το ευρύ ρεπερτόριο του εκλεκτού ερμηνευτή, με είσοδο δωρεάν.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η ορχήστρα έντεχνης μουσικής Χαλκιδικής και η Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας.

Παράλληλα, το διήμερο 23-24 Ιουλίου, στο πλαίσιο της θερινής Ακαδημίας του Δήμου Αριστοτέλη, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες του διήμερου εργαστηρίου για την έντεχνη ελληνική μουσική, με τη συμμετοχή του Μανώλη Μητσιά, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας.

Τα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2012» τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου