Powered By Blogger

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Στους τελικούς που διεξήχθηκαν την Πέμπτη 21/2/2013 στην Όλυνθο   
Πρωταθλήτρια στα αγόρια η ποδοσφαιρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Συκιάς. 
Σε ένα πολύ δυνατό αγώνα, που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, η ομάδα του Γενικού Λυκείου Συκιάς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Χαλκιδικής καθώς επικράτησε των Λυκειακών τάξεων Πευκοχωρίου με 3-1 στα πέναλτι.
Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1. Προηγήθηκε η ομάδα του ΓΕΛ Συκιάς με πέναλτι στο α΄ημίχρονο και ισοφάρισε η ομάδα του Πευκοχωρίου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Έτσι οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου επικράτησε η ομάδα της Συκιάς με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της που απέκρουσε δυο πέναλτι. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δαγκλής Χρ. με βοηθούς τους κ.κ. Χονδρογιώργη Ιωακ. και Γιοβανέκο Τρ.
Φάσεις από τον αγώνα 



Οι δυο αρχηγοί με τους διαιτητές


 Η ομάδα του ΓΕΛ Συκιάς κατά την απονομή
Πρωταθλήτρια στα κορίτσια η ποδοσφαιρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Ν. Καλλικράτειας.  

Πρωταθλήτρια στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών των Λυκείων Χαλκιδικής αναδείχτηκε η  ομάδα του Λυκείου Ν. Καλλικράτειας Στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Ολύνθου σε ...δυο δόσεις κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Λυκείου Κασσανδρείας με σκόρ 4-1. Ο αγώνας που άρχισε την προηγούμενη Τετάρτη (13-2-2013) στο γήπεδο της Ολύνθου διακόπηκε 25΄λεπτά πριν τη λήξη του λόγω καταρρακτώδους βροχής και πολύ κακού αγωνιστικού χώρου ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Στα 25΄εναπομείναντα λεπτά που διεξήχθησαν την Πέμπτη 21-2-2013 η ομάδα του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας ήταν εμφανώς καλύτερη απ` αυτή του ΓΕΛ Κασσάνδρας με αποτέλεσμα να πετύχει άλλα τρία γκόλ και να στεφθεί πρωταθλήτρια των Λυκείων της Χαλκιδικής με συνολικό σκορ 4-1.
Αξιοσημείωτο ότι ήταν το πρώτο γυναικείο σχολικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκιδική και οι κοπέλες είχαν τις πρώτες εμπειρίες από ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Διαιτητής και στους δυο αγώνες ήταν ο κ. Χονδρογιώργης Ιωακ. με βοηθούς τους κ.κ.  Δαγκλή Χρ.και Γιοβανέκο Τρ. 
 Φάσεις από τον αγώνα 
Οι δυο ομάδες όπως παρατάχθηκαν στον α΄αγώνα
ΓΕΛ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΓΕΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
Οι δυο αρχηγοί με τους διαιτητές
 Η ομάδα του ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας κατά την απονομή
Οι δυο αρχηγοί των ομάδων στη συνέντευξη για την ΤV
Οι πρωταθλήτριες ομάδες ποδοσφαίρου των Λυκείων της Χαλκιδικής (στα αγόρια το ΓΕΛ Συκιάς και στα κορίτσια το ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας) θα εκπροσωπήσουν τη Χαλκιδική στη Β΄φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου