Powered By Blogger

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ





Ν Ο Δ Ε 


Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ   
Πλατεία Ειρηναίου                           Πολύγυρος, 4 Φεβρουαρίου 2013
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ  
Τηλ.: 23710 22772 
Φαξ: 23710 23862

E-mail: node-chalkidikis@nd.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο, κατάμεστο από κόσμο, Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, η ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής με θέμα "Προοπτικές Ανάπτυξης και Απασχόλησης".
    Στην εκδήλωση, η οποία στέφθηκε από ιδιαίτερη επιτυχία, συμμετείχαν, ως βασικοί εισηγητές, οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ, Πάνος Λειβαδάς, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ και ο Παναγιώτης Κοκκόρης, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
    Από τις εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών αλλά και το ζωντανό διάλογο που ακολούθησε με το κοινό, εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα για το αναπτυξιακό μοντέλο που προωθεί η Κυβέρνηση και για τις ενέργειες όλων του Υπουργείων προς το σκοπό της αύξησης της απασχόλησης.
    Στο περιθώριο της ημερίδας, οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και του Κοινοβουλίου είχαν εποικοδομητικές επαφές με δεκάδες συνδικαλιστικούς φορείς, κοινωνικές ομάδες και μεμονωμένους πολίτες, οι οποίοι τους μετέφεραν τοπικά προβλήματα.
    Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρος Καραόγλου, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ κ. Καρανάσιος Ευθύμιος, ο Αντιπεριεφερειάρχης και οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής και πλήθος αυτοδιοικητικών και υπηρεσιακών παραγόντων.




Από το Γραφείο Τύπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου