Powered By Blogger

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΕΛΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Η αντιδραστική και καταστροφική πολιτική της Μνημονιακής Κυβέρνησης συνεχίζεται

Πολύγυρος  9-7-2013
ΕΛΜΕ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η αντιδραστική και καταστροφική πολιτική της Μνημονιακής Κυβέρνησης συνεχίζεται.
Η αρχή του "χρονικού των προαναγγεθέντων θανάτων" έγινε με τη βίαιη απομάκρυνση 10.000 αναπληρωτών συναδέλφων μας που εργάζονταν χρόνια στα σχολεία, αυξάνοντας την ανεργία των νέων και ακυρώνοντας την ζωή της νέας γενιάς. Τώρα ξεκίνησαν τις απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων αφού πρώτα δημιούργησαν τεχνητά πλεονάσματα προκειμένου να εκτελέσουν τα συμβόλαια θανάτου που έχουν συμφωνήσει με την τρόικα και αφού με βιασύνη εξαφάνισαν ολόκληρο τον κλάδο των σχολικών φυλάκων.
Με μια αιφνιδιαστική νομικά και ηθικά απαράδεκτη οριζόντια κίνηση σήμερα, το Υπουργείο Παιδείας αφαιρεί κυριολεκτικά το ψωμί από δεκάδες εκατοντάδες εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων κυρίως στο κλάδο της υγείας οδηγώντας τους ουσιαστικά σε "ξαφνικό θάνατο". Ταυτόχρονα καταδικάζει τους μαθητές στην απελπισία και στα δόντια των ιδιωτικών"εκπαιδευτηρίων".
Οι χιλιάδες νέες απολύσεις θα προστεθούν στο στρατό των ανέργων, οι οποίοι ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και απελπισίας. 
Απέναντι σε αυτή την καταστροφική  πολιτική χρειάζεται συμπαράταξη όλων των εργαζόμενων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε οι διχαστικές τακτικές να  μην περάσουν.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς και όλους τους πολίτες να πλαισιώσουν ενεργά τις κινητοποιήσεις της ΕΛΜΕ και κάθε κλάδου εργαζομένων, που αγωνίζεται γιατί οι «διαθεσιμότητες» - απολύσεις αγγίζουν πλέον όλους μας

Η Κυβερνητική πολιτική που διαλύει:
ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, , ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
και  ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/13 και ΩΡΑ 9πμ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου