Powered By Blogger

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ
Ο ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΟΡΟΥ ΝΗΣΟΥ 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου “η Βουρβουρου” σε συνεργασία με σύλλόγους της περιοχής του Αγίου Νικολάου και με την έμπρακτη υποστήριξη του Ε.Ε.Ν. Νικήτης “ο Σιθων”, προκηρύσσει τον κολυμβητικό αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων "Περίπλους Διαπόρου Νήσου" το Σάββατο 8 Σεπτεμβριου. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα ξεκινήσουν απο ακτή της Βουρβουρούς, θα περιπλεύσουν το νησί Διάπορος και αφού διανύσουν συνολική απόσταση 10 χιλιομετρων θα τερματίσουν και πάλι στην Βουρβουρού. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, πρόκειται για μια διαδρομή που περνάει από μαγευτικές παραλίες και καταγάλανα νερά.

Καθ' ολη την διάρκεια του αγώνα οι αθλητές θα συνοδεύονται απο σκάφη για την δική τους ασφάλεια. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα περιοριστεί αυστηρά στον αριθμο των 30 για να μπορεί να προσφερθεί το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας στους συμμετέχοντες. Για τον λόγο αυτό κρίθηκε επίσης σκόπιμο, να τεθεί ως προαπαιτούμενο για την συμμετοχή αθλητή το να έχει έναν τουλάχιστον τερματισμό σε κολυμβητικό αγώνα 5χλμ. 

 Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τις 30, θα συνεκτιμηθουν κριτήρια όπως οι διακρίσεις σε κολυμβητικούς διαγωνισμούς, η εντοπιότητα καθώς και η εθνικότητα (με την έννοια της προώθησης ενός διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα), κατά βούληση της οργανωτικής επιτροπής η οποία θα κάνει και την τελική επιλογή των συμμετεχόντων. Για να λάβουν συμμετοχή οι αθλητές θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση είτε ταχυδρομικώς στη διεύθνυνση Πολ. Συλ. Αγ. Νικολάου “η Βουρβουρού”, Αγ. Νικόλαος Χαλκιδικης Τ.Κ. 63078, έιτε με email στην διεύθυνση sillogos@ai-nikolas.gr μέχρι τις 15 Αυγούστου, είτε να συμπληρώσουν την φόρμα της αίτησης στο site του συλλόγου, στην οποία και θα αναφέρουν τουλάχιστον σε ποια διοργάνωση αγώνα 5χλμ έχουν τερματίσει.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που θα πρέπει να πιστοποιήσουν με πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ιατρού η οποία θα πρέπει να προσκομιστεί το πολύ μεχρι τις 25 Αυγούστου.
'Ολα τα απαραίτητα εγγραφα, καθώς και οι κανόνες συμμετοχής υπάρχουν για “κατεβασμα” στο site του συλλόγου.
Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα πρέπει επίσης να καταβάλουν με καταθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό 0026.0147.11.0200089294 (Eurobank - Δικαιούχος: Βαλσαμάρας Δημήτρης) μέχρι τις 25 Αυγούστου το αντίτιμο συμμετοχής ανάλογα με το πακέτο συμμετοχής που θα επιλέξουν:
Α) με ένα δωρεάν γεύμα κατά την απονομή: 20 ευρώ
Β) με μια διανυκτέρευση για τον αθλητή και δύο δωρεάν γεύματα: 50 ευρω
Γ) με δύο διανυκτερευσεις για τον αθλητή και δύο δωρεάν γεύματα: 70 ευρω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου