Powered By Blogger

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΤΟ ΓΕΛ ΣΥΚΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ 1ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ
Παίζοντας με πολύ πάθος και ψυχή η πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου Λυκείων στη Χαλκιδική, το ΓΕΛ Συκιάς, νίκησε με 4-2 στα πέναλτι την πρωταθλήτρια ομάδα της Καβάλας, το 1ο ΓΕΛ Καβάλας και πέρασε στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Λυκείων.
Ο αγώνας, λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων στη Χαλκιδική, έγινε σε γήπεδο της Θέρμης σε πλαστικό χλοοτάπητα, πράγμα που δυσκόλεψε περισσότερο την ομάδα της Συκιάς που οι παίκτες της δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιο τερέν. 
Η ομάδα της Καβάλας που σημειωτέον με την ίδια σχεδόν σύνθεση είχε καταταγεί τρίτη πέρσι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως η ομάδα της Χαλκιδικής με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα  Παραλίκα που κράτησε τους επιθετικούς της Καβάλας αλλά και διακριθέντες τους περισσότερους παίκτες της ομάδας κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να κερδίσει στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε.
Προηγήθηκε στο σκορ η ομάδα της Συκιάς στο α΄ημίχρονο για να ισοφαρίσει η ομάδα της Καβάλας δώδεκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Ακολούθησε η διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτι χωρίς παράταση, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, κατά την οποία ο τερματοφύλακας του ΓΕΛ Συκιάς απέκρουσε δυο πέναλτι ενώ εύστοχοι ήταν οι παίκτες της στα τέσσερα από τα πέντε πέναλτι που εκτέλεσαν. Έτσι με σκορ 4-2 (αφού δε χρειάστηκε να εκτελέσουν πέμπτο πέναλτι οι παίκτες της Καβάλας) η ομάδα του ΓΕΛ Συκιάς νίκησε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαγκλής Χρ. (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους κ.κ. Χονδρογιώργη Ιωακ. (Χαλκιδικής) και Παρπόρη Φώτ.(Καβάλας).
Η ομάδα του ΓΕΛ Συκιάς όπως παρατάχθηκε πριν τον αγώνα στο γήπεδο της Θέρμης

Οι διαιτητές με τους αρχηγούς των ομάδων
Φάσεις από τον αγώνα και τη διαδικασία των πέναλτι
Στην επόμενη φάση  η ομάδα του ΓΕΛ Συκιάς θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα του Κιλκίς την Τρίτη 5-3-2013 στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου