Powered By Blogger

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ Public Issue ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ


Εξαφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, 8% με αναγωγή.

     Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας δημοσκοπήσεων Public Issue, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, για την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2012, τα αποτελέσματα είναι σοκαριστικά.
Συγκεκριμένα, η εκτίμηση ψήφου και το τονίζουμε η εκτίμηση ψήφου και όχι η πρόθεση ψήφου που είναι σαφώς χαμηλότερη, δίνει:....
 ΠΑΣΟΚ 8%,  ΝΔ  31%,  ΚΚΕ 12,5%,   ΣΥΡΙΖΑ  12%,  ΛΑΟΣ  5%,   ΔΗΜΑΡ  18%,  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3,5%,  ΔΗΣΥ 2%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  3%  λοιπά 5%.

Τα συμπεράσματα είναι:
1) Η οριστική εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδας
2) Η ελεύθερη πτώση του ΛΑΟΣ συνεχίζεται και ίσως τελικά να καταλήξει εκτός Βουλής, οι δε ψήφοι του ΛΑΟΣ κατευθύνονται προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία μπαίνει στη Βουλή.
3) Η άνοδος της ΔΗΜΑΡ σε δεύτερο κόμμα.
Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, εάν ο κ. Σαμαράς συναινέσει σε αναβολή των εκλογών έστω και για λίγο, αυτό θα είναι μέγιστο έγκλημα για την Νέα Δημοκρατία.
Μάλλον θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων: Σπρώχνουν τον Κουβέλη 

στο 18%

Πολύ σωστά το http://anti-ntp.blogspot.com/ μας θυμίζει...
Θα θυμάστε παλαιότερα το σύνολο των δημοσκοπήσεων έδινε προεκλογικά στον Σύριζα (λόγω Τσίπρα) 13%-15%..
Έγιναν εκλογές και πήρε 4%!!! Το ίδιο πάνε να κάνουν τώρα με τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη της αριστεράς δηλαδή. Ο Κουβέλης αποτελεί ανάχωμα του συστήματος και...
είναι η εναλλακτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Είναι υπέρ της ευρωπαικής ένωση υπέρ του ευρώ, κατά της στάσης πληρωμών και μάλιστα υποστηρίζει οτι πρέπει  να αποπληρωθεί όλο το χρέος, απλά όχι τώρα.
Αίσθηση προκάλεσε το 3% που παίρνει η Χρυσή Αυγή και καμία εντύπωση δεν μας κάνει που η κυρία siemens- Ντόρα Μπακογιάννη, δεν μπαίνει στην Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου