Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Νέος Πρόεδρος του ΚΥΣΔΕ ο Διευθυντής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής κ. Ταπανίδης Θεόδουλος
Ο μαθηματικός και Διευθυντής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής κ. Ταπανίδης Θεόδουλος  ορίστηκε από το Υπουργείο Παιδείαςως νέος Πρόεδρος του ΚΥΣΔΕ για το 2013. 
Ο κ. Ταπανίδης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο, ούτε άγνωστος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Β/θμιας Εκπ/σης. Επί υπουργικής θητείας των κ.κ. Γιαννάκου, Στυλιανίδη και Σπηλιωτόπουλου διατέλεσε Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για πολύ έμπειρο στα διοικητικά εκπαιδευτικό στέλεχος. Επί κυβέρνησης  Κ. Καραμανλή συμμετείχε σε αρκετές επιτροπές του Υπουργείου Παιδείας.
Ο κ. Ταπανίδης ήταν για το 2012 αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ (αντικαταστάτης Προέδρου), οπότε δεν θα έχει και προβλήματα ενημέρωσης και προσαρμογής στη νέα του θέση. 
Για τη Χαλκιδική, αλλά και για τους εκπαιδευτικούς του νομού μας, στη δύσκολη οικονομική, κοινωνική και εκπαιδευτική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, είναι ιδιαίτερη τιμή να προΐσταται σε μια τέτοια τιμητική θέση ευθύνης, όπως αυτή του Προέδρου του ΚΥΣΔΕ, ένα έμπειρο στέλεχος και μάλιστα εκτός λεκανοπεδίου Αττικής όπως είναι ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.
 Ευχόμαστε στον κ. Ταπανίδη δύναμη και υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου