Powered By Blogger

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ GERAKINA BEACH
ΣΤΙΣ 5/2 Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ GERAKINA BEACH 

Στην ανακοίνωση του δημόσιου διαγωνισμού για την πώληση του Gerakina Beach προχώρησε, σήμερα Τρίτη, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Θετικά αξιολογείται το γεγονός ότι η ημερομηνία του διαγωνισμού ορίστηκε σχετικά γρήγορα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013. 
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος πουλάει κτηριακό συγκρότημα που λειτούργησε ως ξενοδοχείο τριών αστέρων με την επωνυμία «Gerakina Beach” δυναμικότητας 503 δωματίων – 955 κλινών, εμβαδού κτισμάτων 24.345,79 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 86.962,41 τ.μ.
Η ελάχιστη τιμή προσφοράς ορίστηκε στα 17 εκατομμύρια ευρώ. 
Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα μπορούν να επισκέπτονται το προς πώληση ακίνητο, πριν από το διαγωνισμό, κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Περιουσίας στην Αθήνα (Γερανίου 30, 2ος όροφος) και στην οποία πρέπει να απευθύνονται και για την παραλαβή του φυλλαδίου όρων πώλησης του ακινήτου και τυχόν πρόσθετες πληροφορίες.
Αν όλα πάνε καλά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να λειτουργήσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα το καλοκαίρι του 2013.
ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΥΘΥΜΗ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ 
Ο βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος σε δήλωσή του αναφέρει:
«Χαιρετίζω την απόφαση που έλαβε η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος για την πώληση του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος «GERAKINA BEACH».
Είναι γνωστές οι αρνητικές συνέπειες από τη μη λειτουργία του ξενοδοχείου το περασμένο καλοκαίρι. Οι εργαζόμενοι έμειναν χωρίς απασχόληση και η περιοχή έχασε σημαντικούς οικονομικούς πόρους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.
Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η εξέλιξη αυτή δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα,  να επαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο και να επανέλθει η εργασιακή ηρεμία στο προσωπικό.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας για την κατανόηση που επέδειξε στα επιχειρήματα  που προβάλλαμε για την συνέχιση ύπαρξης και λειτουργίας του ξενοδοχείου, αλλά και για την αποφασιστικότητα που έδειξε στη λύση του προβλήματος.
Εύχομαι να τελεσφορήσει η διαδικασία της πώλησης του ξενοδοχείου και ο νέος ιδιοκτήτης να ξεκινήσει τη λειτουργία του το συντομότερο δυνατό».
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου