Powered By Blogger

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε. ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Με ευχές η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από αυτήν που έφυγε και πιο δημιουργική, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, σε μια λιτή αλλά ζεστή εκδήλωση, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στο νέο πολιτικό γραφείο του στον Πολύγυρο παρουσία εκπροσώπων αρχών, φορέων, οργανώσεων, συλλόγων και πολυάριθμων φίλων του.
Μετά από τον αγιασμό για την έναρξη λειτουργίας του γραφείου του, ο Βουλευτής κόβοντας την πίτα ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία, αισιοδοξία και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την τιμητική τους παρουσία.
Ο κ. Καρανάσιος στο χαιρετισμό του ανέφερε:...
«Σε τούτη την εποχή της πολύπλευρης κρίσης που δοκιμάζονται οι αντοχές των κοινωνιών, με αλληλεγγύη, δυναμισμό και αισιοδοξία θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Είναι απαραίτητο να επιδιώκουμε συνεργασία και να έχουμε μεταξύ μας κατανόηση και αγάπη. Είναι ανάγκη να ξεκινήσει πραγματικός διάλογος μεταξύ όλων των φορέων του τόπου μας καθώς στη σημερινή συγκυρία είναι απαγορευτικό να αναπαράγονται κομματικές αντιπαραθέσεις και πολιτικές εμπάθειες οι οποίες μας στερούν την πρόοδο. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν συσταθεί ομάδες εργασίας στο γραφείο μου, οι οποίες επεξεργάζονται δεδομένα και ιδέες για θέματα που απασχολούν τη Χαλκιδική και τα οποία απαιτούν άμεσες και οριστικές λύσεις από την Πολιτεία. Παρακαλώ όσους μπορούν και επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή με τη γνώση και την εμπειρία τους, ώστε μέσω στοχευμένων δράσεων και προτάσεων να βοηθήσουμε αυτόν το τόπο να βγει από την ύφεση.
Όπως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε θετικές εξελίξεις και προοπτικές στο θέμα του ξενοδοχείου GERAKINA BEACH» είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να παλέψουμε μαζί για τα φράγματα, για τα δάση, για τον τουρισμό μας, για το εμπόριο τις επενδύσεις και για πολλά άλλα τα οποία θα αποσκοπούν στο συμφέρον και μόνο της Χαλκιδικής μας.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους σας για την εμπιστοσύνη και τις θερμές ευχές σας».
 Γραφείο Ενημέρωσης & Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου